Medlemsavgifter i Hedemora Judoklubb

Medlemsavgift för de som tränar judo

Alla som tränar judo i Hedemora Judoklubb betalar medlemsavgift per termin. Har du tränat fler än tre träningstillfällen på en termin ska du betala medlemsavgiften

Medlemsavgiften är inte en betalning för en tjänst man köper av klubben, utan är är ett sorts inträde i våra aktiviteter i klubben, i distriktet och hela Sverige. Det finns massor som behöver göras i klubben, och en del saker som kostar pengar, och det är sådant som ingår i det ideella arbete som alla medlemmar gör i klubben. Framför allt ingår det en olycksfallsförsäknring i medlemsavgiften som är viktig för alla som tränar.

• En medlem: 400 kr per termin
  • Två medlemmar i familj (eller fler): 300 kr per termin per medlem

Vi i klubben kan inte själva lista ut om du tillhör en familj eller ej så det är viktigt att du kontaktar din tränare eller klubbens kassör om medlemsavierna blivit fel.

Medlemsavgift för stödmedlemmar

Även om du inte tränar judo kan du stödja klubben med ditt medlemsskap. Din medlemsavgift används för till ett ändamål som beslutas av årsmötet och/eller av styrelsen. Som stödmedlem är du fullvärdig medlem i föreningen Hedemora Judoklubb och har rösträtt på årsmöten mm.

• Stödmedlemsskap: 50 kr per termin

Ideellt arbete för att få in pengar till klubben är alltid frivilligt

Hedemora Judoklubb har genom årsmötet 2014 beslutat att alla aktiviteter som planeras för att dra in pengar till klubben är helt frivilliga. Det finns ingen som kan kräva av dig som betalande medlem att du måste delta på på aktiviteter såsom försäljning mm. Däremot så behöver klubben pengar så alla bidrag och insatser är såklart viktiga.

Hjälpa till

Saker som måste göras i klubben hjälps vi åt med. En sak är t.ex. städning av våran träningslokal, här hjälper alla till. Våra tränare håller träningar och ägnar stor del av sin tid till planering och utbilda sig vidare, och vi behöver hjälpa till med det vi kan för att saker ska flyta på bra.

Uppdaterad: 05 OKT 2015 12:05 Skribent: Peter Westlund
SISU_Webb_IF_190X190_samverkan