Att sluta träna judo i Hedemora Judoklubb

Du kan sluta när som helst

Du kan när som helst sluta träna i Hedemora Judoklubb. Även om du helt enkelt bara kan utebli från träning utan att säga till så vill ju helst veta om du tänkt fortsätta eller ej, och om platsen ska i gruppen ska gå tilll någon annan när det är kö. Kontakta din tränare i vart fall.

Kontakta din tränare

Kontakta din tränare och säg till att du vill sluta träna i gruppen. Eventuellt lånade judodräkter och annat material som tillhör klubben måste lämnas tillbaka.

Medlemsavgift och medlemsregistret

Din tränare meddelar klubbens kassör om terminsavgiften ska betalas eller inte, samt att du avförs ut medlemsregistret om du så önskar.Om du har deltagit på fler än tre träningstillfällen på en termin behöver du betala medlemsavgiften för den terminen. Klubben kommer fortfarande använda dina uppgifter för att kunna söka aktivitetsstöd såsom LOK-stöd mm. för de träningar du deltagit på. Läs mer om medlemsavgiften här

Jag har fått inbetalningskort fast jag har slutat?

I den bästa av världar fungerar allt perfekt. Ingen behöver betala medlemsavgiften för en termin så länge man inte deltagit mer än tre träningar. Att inte betala medlemsavgiften är samma sak som att sluta träna i klubben. Kontakta din tränare så att vi vet om platsen ska gå till någon annan, eller som du vill fortsätta träna.

Om det fortsätter att komma avier fastän du sagt till kontakta kassören direkt så ordnar vi den saken.

Uppdaterad: 05 OKT 2015 12:05 Skribent: Peter Westlund
SISU_Webb_IF_190X190_samverkan