Judo i Dalarna

Borlänge JC inbjuder till sportlovsläger 9-11 mars

En sammanställning av alla Plattformen och GTU1 utbildningar för hela Sverige under våren 2018.

RM laget 2017

(2017-11-19 10:01)
RM laget 2017 tävlade för Dalarna i Lindesberg den 18 november

Den andra december arrangerar Rättviks Judoklubb både DM och Dalacup samma datum.

Utveckla din roll som hjälptränare på denna utbildning!

Nu finns instruktörsutbildningar från SISU i närheten av Dalarna uppdaterad på sidan!

Jane Bridge och Michail Tonkonogi på höstens riksfortbildning för instruktörer..!

Svenska Judoförbundet och Dalarnas Judoförbund arrangerar instruktörsutbildningen Assisterande Klubbtränarutbildning den 6-7 maj i Borlänge.

Dalarnas Judoförbund inbjuder till fortbildning för alla utbildade hjälptränare i Dalarnas distrikt.

Den 25 september bjuder vi in till Hjälptränarutbildning. Kursen vänder sig till dig som vill förstärka din roll som hjälptränare i judo!

Dala Judo Summer Camp 2016

(2016-07-17 11:34)
En hel vecka med judo - sista anmälan 31 juli.

Nu finns instruktörsutibldningar som går i eller i närheten av Dalarna i DJF:s kalender

Dalaträffen byter datum från 23 april till den 30 april.

Dalaträffen i Borlänge den 23 januari hade fler starter från fler klubbar för första gången på länge. Läs artikeln i DT!

Nu finns inbjudan till bältesträningar ute!

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress: